Faglig baggrund

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet med speciale i psykoterapeutisk behandling og er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg arbejder aktuelt fuld tid i min private klinik.

Jeg har tidligere arbejdet ved CSM, Center for Seksuelt Misbrugte, hvor jeg udførte individuelle psykoterapeutiske forløb. Inden da var jeg ansat i først Lokalpsykiatrien Esbjerg og sidenhen Lokalpsykiatrien Kolding. I Psykiatrien varetog jeg terapeutiske samtaleforløb individuelt og i gruppe samt udredning. Målgruppen var overvejende mennesker med depression, angstlidelser og personlighedsforstyrrelse, som typisk havde oplevet flere traumer igennem livet. Jeg var en del af Debriefing Beredskabet og varetog i den funktion samtaler med psykiatrisk personale efter kritiske hændelser. Desuden varetog jeg supervision af psykiatrisk personale i komplicerede patientsager.

Jeg er særdeles passioneret udøver af mit fag og brænder for at hjælpe mine klienter. Derfor har jeg igennem en årrække erhvervet mig psykoterapeutiske kompetencer ved deltagelse på internationale seminarer med nogle af de bedste inden for psykoterapi. Jeg har derudover gennemført en 3-årig terapeutisk efteruddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP) ved psykolog Brian Kok Ravn og afsluttede i 2023 en 3 årig Advanced Training i ISTDP ved Dr. Abbass og Dr. Town, Halifax Canada. Dr. Abbass er blandt de mest anerkendte i Verden inden for ISTDP og den førende forsker inden for metoden. Jeg fortsætter på kurser og med at få supervision ved Dr. Town og Dr. Abbass i 2024 og fremadrettet.

Psykoterapi er for mig et intensivt, fokuseret samarbejde mellem dig som klient og mig som terapeut. Et samarbejde hvor vi begge gør vores bedste for sammen at lykkes i vores bestræbelse på at overvinde de forhindringer, du, trods ihærdige anstrengelser, ikke har været i stand til at overvinde alene. Jeg er direkte og åben omkring mine observationer i samarbejdet og inviterer dig til at være det samme.

Jeg har fundet og finder det fortsat væsentligt, at placere mig selv i klientstolen, så jeg er klar over, hvordan det er at sidde i din stol. At invitere mine klienter til en proces, der går i dybden med hidtil fortrængte følelser er ikke muligt, endsige forsvarligt, med mindre jeg selv har gået vejen. Derfor har jeg gennemført et dybdegående egen-terapeutisk forløb ved den internationalt anerkendte ISTDP terapeut Josette Ten Have-De Labije, som er bosiddende og praktiserende i Berlin.

Jeg vil, som det fremgår, gøre mit bedste til, at vi sammen kan skabe den forandring, du ønsker for dig selv.